Indiase ambassade schenkt muziekinstrumenten aan de Shri Krishṇa Mandir

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Op dinsdag 23 maart jl. heeft een delegatie van de Indiase Ambassade een bezoek gebracht aan de Shri Krishṇa Mandir aan de Lallarookhweg. De delegatie bestond uit de heren Pankaj Sharma, Sandeep Sahni en Mahesh Kumar. Ze hebben aan de voorzitter Anand Poeran en de muziekgroep van deze tempel muziekinstrumenten overhandigd, nl. een harmonium, een dhol en een majirá.

De Indiase Ambassade heeft de afgelopen tijd aan meerdere mandir’s muziekinstrumenten geschonken. Dit in het kader van een muziekeducatie traject om vooral kinderen interesse te doen krijgen in muziek.

In zijn speech gaf dhr. Pankaj Sharma aan het publiek mee, om mee te doen aan de programma’s die India biedt, nl. ITEC, Knowing India Program etc. en om ook nuttig gebruik te maken van de geboden ICCR studiebeurzen, waaronder Hindi in het Central Institute for Hindi in Agra. Men kan op de website www.indembassysuriname.gov.in alle informatie bekomen of mag men bellen naar de Indiase ambassade op het nummer 531448/48 en het Swami Vivekananda Cultural Center op het nummer 499538.

De voorzitter A. Poeran bedankte de delegatie voor hun donatie en beloofde dat er goed gebruik gemaakt zal worden van de muziekinstrumenten.

OHM roept alle ouders op om zichzelf en vooral hun kinderen in te schrijven voor de diverse lessen op het gebied van dans, zang, yoga etc. Vanwege Covid is de komst van een aantal docenten ietwat vertraagd.    

                                                                       OHM

Share.

Leave A Reply

X