108 gratis Bhagavad Gita in verband met Gita Jayanti

In verband met Shrimad Bhagavad Gita Jayanti (8 December 2019) schenkt stichting  Nrsingh van Nederland 108 Shrimad Bhagavad Gita boeken aan inwoners van Suriname. Het verspreiden van de Shrimad Bhagavad Gita boeken vindt plaats in samenwerking met de heer Satjanand Pramsoekh, voorzitter van o.a. stichting Jágran Mandal Suriname.

Deze schenking van de Bhagavad Gita is mogelijk gemaakt door onze eigen bijdragen en donaties die wij als stchting Nrsingh in Nederland hebben ontvangen. Wij hopen dat u met de zegen van Shri Radha en Shri Krsna en de door Shri Krsna persoonlijk overgebrachte boodschappen uit de Bhagavad Gita onvoorwaardelijke liefde, kracht, zegen, vrede, geluk en steun zal ervaren.

Eerder hebben de stichtingen ook gratis Bhagavad Gita’s in het Nederlands, Engels en Hindi/Sanskriet verstrekt aan mensen en instanties. Het ligt in de bedoeling om de Shrimad Bhagavad Gita bereikbaar te maken voor iedereen.

Stichting Nrsingh
Sinds 1998 is onze stichting Nrsingh in Nederland en in het buitenland (waaronder Suriname en India) actief bezig met het verzorgen van trainingen voor Yoga en gevechtskunsten (o.a. Taekwondo/Hapkido) en het verzorgen van voorlichtingsbijeenkomsten, lezingen, workshops, interviews op radio en TV, over o.a. Ayurveda en het op een natuurlijke manier voorkomen van ziekten en het bevorderen van een goede fysieke, mentale en spirituele gezondheid. Hieronder valt ook het vergroten van de weerbaarheid, de zelfdiscipline en het zelfvertrouwen. De activiteiten vinden plaats op eigen initiatief of op verzoek vanuit diverse maatschappelijke geledingen. Sinds 1998 hebben wij in Nederland en in Suriname veel successen geboekt door het bevorderen van de bewustwording over Yoga, Ayurveda, Vedische wijsheid, Vedische astrologie en gevechtskunsten.

Stichting Jágran Mandal Suriname
De SJMS is opgericht op 11 juni 2007 en ingeschreven in de Stichtingenregister onder nummer 12202 te Paramaribo. SJMS is een vrijwillig, non-profit, niet-gouvernementele organisatie die tot doel heeft het behartigen en bevorderen van sociaal-cultureel en religieuze belangen en het welzijn van alle Surinamers in  Suriname.

SJMS organiseert hoofdzakelijk sociale, culturele en godsdienstige activiteiten op diverse locaties in Suriname. SJMS verzorgt wekelijks Hindilessen, Yogalessen, Ramayana studie-, Bhagavad Gita studie-, Groeps bijeenkomsten en diverse workshops, lezingen en presentaties over gezondheid, religie en samenleving. Jaarlijks organiseert SJMS; de Nav Yuvak Sammelan (3-daags jongerenkamp). Levensmiddelen pakketten distributie tijdens Phagua, Divali en Kerstdagen. Gratis Bhagavad Gita distributie, medische hulpmiddelen distributie z.a. rollators, rolstoelen ect.

SJMS houdt wekelijks mandir diensten in onder andere de Shri Ganesh Mandir (SGM) aan de Govindstraat 1, Doekhieproject te Paramaribo.

Stichting Jagran Mandal Suriname

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *