14e VG HIMMAT 40 ft. container gearriveerd

Op donderdag 22 november 2018 is de 14e container van Vriendengroep Himmat gearriveerd in Suriname. Deze veteranen voetbal vereniging uit Nederland ontplooit naast sport ook sociale activiteiten zonder onderscheid te maken naar politieke-religieuze- of maatschappelijke achtergrond.

Hun 14e container is binnen en zullen er diverse donaties worden gedaan aan behoeftige personen, instellingen, scholen, wees- kinder- en bejaardentehuizen. De goederen bestaan uit schoolrugtassen, kinder voetballen, schoolmappen, rollators, rolstoelen, leesboeken, sportmateriaal, spelletjes etc.

Begin dit jaar was er al een container aangekomen maar er was een overschot aan spullen en is toen besloten dit jaar nog een container te vullen.
Deze vrachtcontainer werd wederom op verzoek van Matesa N.V. gratis verscheept door Vertraco Shipping. Stg. Organisatie Hindoe Media is het lokaal ondersteuningspunt van VG Himmat.
De overheid heeft wederom ontheffing verleend voor de invoerrechten en accijnzen.
De behoeften worden in kaart gebracht waarna de distributie door leden van Himmat en de OHM zal plaatsvinden.

Op voorgaande ontvangers van rolatoren en rolstoelen wordt het beroep gedaan indien die niet meer in gebruik zijn, die te retourneren bij OHM (465151) zodat die na reparatie door ELTO N.V. wederom gedoneerd kunnen worden aan volgende hulpbehoeftigen.

OHM

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *