15e HULPCONTAINER VG HIMMAT/OHM aangekomen

De uit Nederland afkomstige Vrienden Groep (VG) Himmat is donderdag j.l. met 32 man aangekomen. Hun 15 e 40’ container met hulpgoederenproject in reeds uitgeladen en is men met de verdeling aangevangen. Behalve het nobel sociaal-sevawerk zullen zij enkele vriendschappelijke veteranen voetbalwedstrijden spelen tegen Nacionello, Perkash, Leiding 9a, Randjiet boys, Meerzorg Star, Vredenburg Star e.a. Bezoeken aan Calcutta, Saramacca en het toeristisch oord Merimi in Brokopondo staan ook op het programma. 

Zondag 17 maart zullen zij tijdens de Holi Cautal Milan te Sport Complex Kwatta ook donaties doen.  Senioren burgers en kindertehuizen zullen worden vergast op lekker eten, muziek, dans en Cautalzang. Dit groots project is tot stand gekomen in samenwerkingsverband met de OHM, Lions Club Kwatta, Yuva dal, CUS en Sportcomplex Kwatta.  Holi festiviteiten zullen hun niet ontgaan. Vele sportverenigingen, behoeftige personen, instellingen en scholen zijn landelijk vooraf gelist die in aanmerking zullen komen voor rolatoren, rolstoelen, schoolbenodigdheden, ouderenzorgbedden e.d. VG Himmat heeft in  de afgelopen jaren ondersteund door Stg.  OHM Suriname een sterk  netwerk van personen en organisaties leren kennen die behulpzaam zijn bij  de invoer, opslag en distributie van deze hulpgoederen.  

Het ministerie van Financien heeft wederom ontheffing van invoerrechten verleend. De VG Himmat magazine 2019 is uit en zal worden uitgereikt aan diverse personen. OHM Suriname dankt de leden van VG Himmat en vooral hun families voor hun jaarlijkse inzet en bijdrage aan Suriname alsook alle donoren, ondersteuners, bedrijven en vrienden voor dit 15e succesvolle seva project.

OHM

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *