Ápravási Milan: Instellingen goed vertegenwoordigd op de Gezondheidsbeurs (2)

Het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) is ook op de Gezondheidsbeurs aanwezig. Het PCS biedt als enige geestelijke gezondheidsinstelling in Suriname zorg aan mensen met allerhande psychiatrische en psychosociale problematiek. Het behandelaanbod is een combinatie van klinische en ambulante zorgverlening. Het PCS heeft de regie functie binnen de geestelijke gezondheidszorg in Suriname en biedt laagdrempelige en kwalitatief hoogwaardige zorg ter bevordering van het welzijn van de samenleving. Wij bieden hulp op gebied van o.a:
Depressie
Angststoornissen
Psychosen
Drugs -alcoholverslavingen
Gezin-, huwelijks-en relatieproblematiek.
Leerproblematiek.

Gaat u zeker een bezoek brengen op deze stand op de Gezondheidsbeurs. Hun deskundig team staat gereed om u van dienst te zijn.

Een andere instelling die ook vertegenwoordigd is, is het
’s Lands Hospitaal. Dit ziekenhuis in Paramaribo is het oudste van Suriname. Opgericht als een Militair hospitaal, staat het ziekenhuis thans bekend als het ziekenhuis met de grootste prenatale poli. Door de jaren heen is het ziekenhuis zich gaan specialiseren. Vooral op het gebied van Moeder- en Kindzorg. Op donderdag 11 mei 2023 werden drie modern ingerichte zorgafdelingen in gebruik genomen. Te weten: de gerenoveerde operatiekamers, de Neonatale High Care Unit en de Endoscopie unit.

OHM, met dank aan PCS en LH (wordt vervolgd)