Ápravási Milan: Instellingen goed vertegenwoordigd op de Gezondheidsbeurs (4)

Op de beurs was ook aanwezig de Transcendente Meditatie organisatie. Van dhr. Ian Thijm, TM leraar, kregen we de volgende informatie. De grote juweel van India dat de gehele wereld kan bevoordelen is de Ved en de Vedische literatuur. Maharishi Mahesh Yogi, een Indische natuurkundige en filosoof, was de grondlegger van Transcendente Meditatie (TM) dat afkomstig is uit de Ved en Vedische Literatuur. Hij heeft TM sinds 1957 wereldwijd bekend gemaakt om heel gemakkelijk en snel de wereld betere gezondheid, geluk en welzijn te geven.

Wat is TM:
1. Natuurlijk en moeiteloos
2. Gemakkelijk, zelfs kinderen kunnen het leren
3. Snel om resultaten te geven
4. Wetenschappelijk bevestigd.

Meer Informatie:
1. Transcendente Meditatie (TM) is eeuwenoude, moeiteloos, natuurlijk en gemakkelijk te leren techniek, zelfs kinderen kunnen het leren.
2. U zit in een gemakkelijke, comfortabele zithouding met gesloten ogen voor 15-20 minuten twee keer per dag
3. TM heeft meer dan *600 Wetenschappelijke Onderzoekingen in de laatste 50 jaren in 250 Universiteiten in 27 landen”
4. Wetenschap heeft 3 kwaliteiten: Herhaalbaar, Verifieerbaar (controleerbaar) en Objectief (feitelijk) (U hoeft niet erin te geloven om het te laten werken)

Wat is TM niet:
1. Geen Religie of Geloof
2. Geen Speciaal Dieet
3. Geen Concentratie
4. Geen Contemplatie
5. Geen verandering van Levensstijl

Wij feliciteren Suriname en de gehele hindoestaanse gemeenschap met hun 150 jarig bestaan en wij hopen dat iedereen kan genieten van deze waardevolle en praktische en wetenschappelijk bewezen kennis van de Ved en Vedische literatuur.

OHM