Bestuursverkiezingen Arya Dewaker Suriname

 Het was de hele dag een druk komen en gaan bij de hoofdmandir van de Arya Dewaker aan de J.A.Pengelstraat in Paramaribo. Vandaag vonden na 4 jaar weer de bestuursverkiezingen voor een nieuw hoofdbestuur van de vereniging plaats. De sfeer was erg gemoedelijk en men duidt de grote opkomst van meer dan 730 leden aan als de hoogste sinds tijden.

 

Opvallend was het grote aantal jongeren die deelnamen aan de verkiezingen. Een groep die normaal heel weinig zichtbaar is bij de mandirs. Vele prominenten uit de gemeente brachten hun stem ook uit.

Er waren  twee kandidaat lijsten. De lijst van het zittende bestuur was weer o.l.v. de heer Indersing Gangabisoensingh terwijl de andere lijst door Ravin Changoer werd aangevoerd. Na telling van de stemmen blijkt het zittend bestuur 524 stemmen vergaard te hebben terwijl de groep van de heer Changoer een goede 206 stemmen wist te scoren. De heer Changoer feliciteerde de heer Ganagbisoensing met het behaalde resultaat.

 

Het wachten is op het definitief vaststellen van deze uitslag door de verkiezingscommissie onder leiding van de heer Moerli.