Cursus “wetenschap van zelfrealisatie”

De cursus “wetenschap van zelfrealisatie” is, zoals de naam aangeeft, een wetenschappelijke, theïstische en logische benadering tot zelfrealisatie. Het is gebaseerd op het gelijknamig boek dat is geschreven door Sri Srimad A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada, internationaal geprezen en erkend auteur van diverse boeken over yoga. Swami Prabhupada komt in een directe lijn van geestelijke leraren die een eeuwenoude traditie vertegenwoordigen, waarin zelfrealisatie/Godrealisatie centraal staan.

In de cursus krijgt men alvast als basis een bredere kijk op het leven, de ziel, werking van karma, reïncarnatie, yoga technieken etc.
Het leert ons vanuit een hoger bewustzijnsniveau te handelen, een holistische benadering van alles in het leven, in harmonie met de kosmos te leven, en belangrijk te realiseren wie we werkelijk zijn – een zuivere ziel – voor altijd gelinkt met de Allerhoogste ziel! En nog veel meer. De cursus omvat zowel theorie als praktijk (mantra yoga)…
Een must voor iedereen die het mysterie van leven, kosmos en God wilt onderzoeken en realiseren en ook voor gevorderden op het spirituele pad een grote eyeopener!
De cursus wordt twee wekelijks verzorgd en duurt ongeveer 4-5 maanden, afhankelijk van de groep…