Dansschool Shankaraya geeft show in Nickerie

Deze dansschool o.l.v. van Bharat Natyam lerares Kavita Ramphal presenteert op zaterdag 17 december 2016 In het Cultureel Centrum Nickerie een gevarieerde zang- en dansshow met als titel : Cultural Inspiration, Nritya, Sur aur Taal of Dans, melodie en ritme. De show bestaat uit klassieke en moderne dansstijlen en zang.
Kavita heeft gedurende een jaar lang 3 keer per maand danslessen verzorgd in Nickerie en deze show is te bewijzen wat de leerlingen in een jaar geleerd hebben.
De inzet en enthousiasme van de leerlingen stimuleert de lerares om de lessen zover te komen verzorgen en ze denkt dat het zeker een goede show zal worden.
Kavita vindt dat men niet allen moet kunnen dansen maar men moet met anderen goed kunnen samenwerken, discipline hebben en een goede karakter hebben; hierdoor wordt men een complete leerling en dan kan je naar buiten je latenten tonen.
Aan deze school nemen ook enkele danseressen van Paramaribo deel o.a. 2 Bharat Natyam leraren Lakshini Raghoe en Amber Mahabir alsook een zambagroep van Nickerie.
De lerares kijkt met weemoed uit naar de presentatie van haar leerlingen en aan de hand van de evaluatie zal ze verder bekijken wat te doen.
Kavita heeft ook een baithak gana zanggroep die ook zal optreden en ze verzorgt ook danslessen in Commewijne.
Foto: news action

Bron: OHM