Grootse 11e Divali viering Onafhankelijkheidsplein

Op zaterdag 03 november 2018 vindt de 11e Divali viering van de Culturele Unie Suriname (CUS) plaats op het Onafhankelijkheidsplein te Paramaribo.

Het programma loopt door tot en met woensdag 07 november 2018,  de avond van Diváli .

Naast het aansteken van de Suriname Diyá door Rám en Sitá op de eerste dag ,zal de hoogste leiding in het land als eerste ghí offeren aan het vuur.

Er is een uitgebreid cultureel –religieus programma tot en met 22.30 uur gepland waarin ook dit jaar  de letterlijke hoogte punten zoals  de Flying Hanumán en de Pushpak Vimán weer te bewonderen zullen zijn.

Op de overige avonden  zal er dagelijks tussen 19.00  en 22.00 uur een klein cultureel programma met bhajan en kirtan, voordrachten en dergelijke zijn.

Alle voordrachts kunstenaars en artiesten kunnen zich aanmelden om een toepasselijke Diváli boodschap te presenteren.Dit kan  via app of sms bij mw. K.Ramautar (+597 887-7358)  voor inplanning van hun artistieke bijdrage .

Een ieder wordt opgeroepen om gedurende deze 5 nachten zelf ook ghí aan het vuur te komen offeren om zo de gunst van Laxmi Mátá af te smeken.

Versier uw huis,tuin en  werkplaats als uitnodiging aan de Devi’s .

Alvast een Shubh Diváli

Bron: OHM

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *