Feng Shui tips om je huwelijksleven te verbeteren

Een beter getrouwd leven, een diepere connectie, meer tijd samen, het kan allemaal van jou zijn! Volg deze tips om elk aspect van je huwelijksleven te verbeteren en bekijk vervolgens hoe al je romantische dromen waar worden.

Grijp een rode pen

Volgens feng shui geldt dat, hoe sterker en duidelijker je bent in het uiten van wat je zou willen zien gebeuren in je leven, hoe gemakkelijker het is voor het universum om jouw je hartewens te sturen. Schrijf met rode inkt en op wit papier een lijst met alle kwaliteiten die je denkt dat jou ideale levens partner zou moeten kunnen bezitten. Is hij een slimme en verstandige wereldreiziger? Of is hij een huisgenoot die graag rustige avonden doorbrengt door samen films te kijken?

Ga naar de slaapkamer

Deze bevruchtings riten lenen zich voor de tikketak van kleine voeten! Maak ruimte voor uw baby doorde rommel onder het bed op te ruimen. Omdat Oosterse culturen geloven dat de ziel van je baby om je bed kruipt in pogingen om bij je te komen, veeg niet onder het bed terwijl je probeert zwanger te worden, zodat je die kleine, wervelende ziel niet stoort. En vergeet de ooievaar: olifanten zijn het wensgevende dier in feng shui. Plaats een paar houten olifanten aan beide zijden van de deur van je slaapkamer alsof ze de kamer inlopen; ze zullen je wens laten lopen door diezelfde deur.

Wordt kristalhelder

Als mannen afkomstig zijn van Mars en vrouwen van Venus, is het geen wonder dat onze gesprekken botsen. Feng Shui zegt dat harmonieuze relaties alleen succesvol worden ondersteund als een direct resultaat van glasheldere communicatie tussen partners.

Creer wat ‘hitte’

Je wilt warmte, toch? Gebruik de rode kleur overal in uw kamer , omdat het wordt geassocieerd met vuur,  om de dingen op te warmen. Hangende rode gordijnen kunnen elke stagnerende of muffe energie die een liefdesleven in de weg staat, opzij schuiven en het plaatsen van rode lakens op je bed is een snelle katalysator voor een mooie zinderende tijd.

Neem even de tijd om na te denken

Het Feng Shui-geheim is om liefdesymbolen te gebruiken, zoals foto’s of beeldjes in paren. Houd altijd foto’s met 2 mensen in de scène. Je moet altijd twee nachttafeltjes hebben en ervoor zorgen dat alles in bijpassende paren is.

Volg je neus

Sinaas etherische oliën worden beschouwd als een antidepressivum en een effectieve behandeling voor emotionele angst. De olie wordt gebruikt om rust en kalmte te brengen in een emotionele situatie en tegelijkertijd rust en harmonie uit te nodigen.

Laat lampen de weg verlichten

We hebben allemaal het gezegde gehoord: ‘De tijd vliegt als je plezier hebt’, maar wat we maar al te goed weten, is dat het nog steeds vliegt, zelfs als je dat niet bent. Ik weet dat het cliché klinkt, maar het helpt echt om schema’s te coördineren om kritische communicatie te laten stromen. Feng shui zegt dat als je het moeilijk hebt om tijd voor elkaar door te brengen, je deze deze remedie kan proberen: plaats lampen aan elke kant van het bed om energie te verschuiven, zodat jullie samen meer tijd kunnen besteden aan het samen maken van prachtige muziek. Elke partner moet zijn lamp eendrachtig uitzetten, gedurende 27 nachten, om harmonie, balans en saamhorigheid te verlichten. Als je vindt dat het onmogelijk is om dit slaapplanningsplan te formuleren, kom dan op zijn minst overeen om elke avond op dezelfde tijd ‘goede nacht’ te zeggen als herinnering dat relaties elke dag gevoed moeten worden.

Een rotsachtige relatie herstellen

Ruim alle rommel in de slaapkamer op, met name die items die te maken hebben met de slechte relaties uit het verleden of zelfs slechte gezondheidsrapporten, houd ze altijd uit de buurt om alle banden met het ongelukkige verleden te doorbreken.

Geschenken

Kies altijd de geschikte geschenken voor een liefdesrelatie – Geef nooit iets dat scherp of puntig is, bijvoorbeeld een schaar, messen en briefopener, want het veroorzaakt een slechte energie tussen de twee partijen. Misschien ben je je bewust van dit taboe, maar misschien doet je partner dat niet, dus als je geliefde je zo’n geschenk geeft, moet je hem onmiddellijk een dollar teruggeven om het geschenk symbolisch te “kopen”.

Rozen

De roos is de meest voorkomende bloem die iemand zal geven om zijn liefde te tonen, maar wees voorzichtig om rozen met doornen  te sturen, omdat ze de relatie kunnen ruïneren. Het zal je misschien verbazen om van sommige Feng Shui-meesters te horen dat rode rozen het einde van een relatie betekenen en rode met doornen dubbel ongunstig zijn. Misschien wilt u veilig spelen door gele of roze rozen te kiezen als een geschenk en vooral, vergeet niet om alle doornen te verwijderen.

Feng Shui genereert energieën

Feng shui gaat niet alleen over het verwerven van rijkdom, het kan ook helpen om chi-energieën te genereren om liefde, huwelijk en echt geluk in iemands leven te krijgen, dus hoop dat deze tips je kunnen helpen in je liefdesrelatie.

 

Bron: https://www.speakingtree.in/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *