Health & Wellness Beurs 2018

De Health & Wellness Beurs is een product van de Stichting Business Support Organization Suriname (BUSOS). Dit is de werkarm van de KKF en belast met het uitvoeren en organiseren van alle beurzen van de KKF. Het thema voor dit jaar is ‘A healthy community is a healthy workforce’ oftewel ‘Een gezonde gemeenschap is een gezonde beroepsbevolking’.

“We hebben gekozen voor dit thema, omdat gezondheid en welzijn van de natie en de voorzieningen die daartoe worden getroffen door onder meer de particuliere sector, belangrijke pilaren zijn voor de economische ontwikkeling”, stelt Shanieza Amatkasanpawiro, directrice van BUSOS. “We hebben 90 procent deelname tot op dit moment. De beurs heeft verschillende aspecten, het is een informatieve en educatieve beurs die veel interactieve aspecten heeft”, vertelt Amatkasanpawiro enthousiast.

Er zullen verschillende presentaties en demonstraties gehouden worden. “Heel belangrijk is dat wij middel deze beurs, de gezondheidssector een centraal platform willen bieden om hun producten en diensten aan de man te brengen. Maar hiermee ook de gelegenheid creëren voor intensieve interactie tussen alle lagen van de gemeenschap met de verkopers of de aanbieders van producten en diensten. We willen hiermee ons deel doen om te werken aan een stuk ‘awareness’ om te komen tot een gezonde samenleving en bezoekers de ’tools’ aan te reiken om een meer gezonde levensstijl erop na te houden.” De beurs wordt gehouden van 12 tot en met 14 oktober op het KKF Beursterrein, aan de Prof. W.J.A. Kernkampweg 37. 

Bron: de Ware Tijd (30-09-2018)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *