Helen door middel van TM & Maharishi Vedische geluidstherapieën

Maharishi, de grondlegger van de Transcendente Meditatie (TM) en TM Siddhi-programma’s, her-introduceerde in 1958, de eeuwenoude TM-techniek, een eenvoudige, natuurlijke en gemakkelijke meditatie techniek voor de voordelen van iedereen. “Er zijn meer dan 380 “peer-reviewed” onderzoeken naar de TM-techniek gepubliceerd in meer dan 160 wetenschappelijke tijdschriften over de voordelen van TM”. https://www.tm.org/research-on-meditation

De TM-techniek is momenteel de # 1 Stress Management Techniek in de wereld en is de primaire techniek die de TM-beweging gebruikt om de geest en het lichaam te helen, omdat bewustzijn aan de basis ligt van alle materie. Secundaire technieken om de geest, het lichaam en de emoties te helen zijn bijvoorbeeld het gebruik van simpele Maharishi Yoga Asana’s (lichaamshoudingen), Pranayama (ademhalingsoefeningen), dieet en voeding en het gebruik van kruidengeneesmiddelen en Maharishi geluidstherapieën, om er maar een paar te noemen.

“Alles in het leven is vibratie ”  
“Toekomstige geneeskunde zal het medicijn van frequenties zijn”   Albert Einstein

Volgens natuurkundigen bestaat de wereld en alle materie uit atomen, dit zijn energiedeeltjes (kern en elektronen) die voor 99.99% uit lege ruimte bestaan. Alles is energie, met verschillende frequenties en geluid vibraties.

Maharishi legt in deze video uit: Video link, dat 
“de kracht van specifieke Vedische klanken effectiever is voor genezing dan het gebruik van kruiden, omdat bewustzijn de oorzaak is van het fysieke lichaam” 

Ervaar bijvoorbeeld zelf het kalmerende effect van een paar minuten rustig luisteren met de ogen dicht naar de volgende Maharishi Ghandharva-regen melodie: Video link of op Sama Veda-gezangen: Video link

Verschillende Vedische klanken hebben verschillende doeleinden en helende effecten op een persoon’s lichaam, geest en emoties.

“Onderzoek heeft aangetoond dat door simpelweg te luisteren naar de genezende klanken van Vishnu Sahasranam, depressie, angst, stress en cortisol significant werd verlaagd en de bloeddruk binnen normale grenzen werd gereguleerd en MMSE-scores en ruimtelijk geheugen significant werden verbeterd, gevolgd door chanten.” 

Beneficial effect of twelve weeks Sri Vishnu Sahasranama chanting on stress, cognition and autonomic functions: A pilot study

Vishnu Saharanam: Video link

Volgend de Maharishi Vediche experts krijgen we voordelen door dagelijks te luisteren naar Vishnu Sahasranam, in stilte met gesloten ogen gedurende ten minste 10 minuten na uw TM-programma of gedurende de dag.  

  1. Het geeft innerlijke rust, mentale rust, bescherming, stabiliteit en vermindert angst en zorgen. 
  2. Het helpt de geest zichzelf te verlichten van stress en zich te concentreren op positieve dingen, waardoor men meer zelfvertrouwen en eigenwaarde ontwikkelt. 
  3. Het vormt een beschermende barrière rond iemands geest, lichaam en ziel tegen kwade bedoelingen en vijanden. 
  4. Het helpt obstakels, problemen en negatieve energie te overwinnen. 
  5. Het helpt ziekten te genezen en voorkomt verschillende problemen. 
  6. Het brengt algemene groei en kennis naar een individu. 
  7. Het helpt gezondheid en geluk te brengen en helpt bij het overwinnen van financiële moeilijkheden. 
  8. Het helpt om onze zonden en stressen op te lossen en daardoor een beter mens te worden.
  9. Het verlevendigt de ideale, nobele, goede kwaliteiten van een person. 
  10. Het helpt ons lichaam, geest en emoties te genezen en helpt ons om gelukkiger te zijn en verlichting te bereiken. 

Transcendente Meditatie en Maharishi Vedische geluidstherapien kunnen gebruikt worden om op een gemakkelijke, eenvoudige en effectieve manier het lichaam, geest en emoties te helpen genezen.

Ian G. Thijm, BSc, MBA, TM Leraar, (Whatsapp: +597 869 5494)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *