Herdenkingsdag i.v.m. ICCR Foundation Day

De Indiase Ambassade en het Swámi Vivekánanda Cultural Centre hebben een ICCR herdenkingsdag georganiseerd. Deze is gehouden op dinsdag 9 april. Na de diyá te hebben aangestoken spraken de Indiase ambassadeur Mahender Singh Kanyal, de minister van Onderwijs Lilian Ferrier, prof. Jack Menke, dhr. Amrika Anroedh en mw. Astrita Ramlochan Tewarie over respectievelijk de oprichting en de doelen van ICCR en de contacten met onze overheid, en over de ervaringen die ze hebben opgedaan.

Prof. Menke heeft vanuit AdeK ontmoetingen gehad met grote universiteiten van India. Dhr. Anroedh sprak over de goede ervaringen met de Rámlílágroep en ook over de geweldige Kumbh Melá.

Mw. Ramlochan Tewarie deelde haar ervaring over het Know India Programma. Allen vonden India geweldig en hebben alleen goede herinneringen overgehouden van hun recent bezoek aan India. Optredens van junioren en senioren ICC zangers en zangeressen, alsook van Nisha Madaran, en enkele dansopvoeringen hebben samen met diploma-uitreikingen aan geslaagden de avond een extra dimensie gegeven en nog meer fleur gebracht.

OHM

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *