Het effect van de Transcendente Meditatie techniek voor de wereld c.q. Suriname

Maharishi Mahesh Yogi is de grondlegger van de Transcendente Meditatie techniek, waarvan objectieve wetenschappelijke onderzoekingen hebben bewezen dat het een gunstige invloed heeft op het individu en de samenleving.

 

 

In deze delicate tijd, willen wij allemaal zoveel mogelijk doen om gezond en gelukkig te blijven, maar zoals Maharishi uitlegt, zijn wij heel intiem verbonden met onze omgeving en de beïnvloeding is wederkerig. Net als elke cel in ons lichaam nauw verbonden is met alle andere miljoenen cellen in ons lichaam, zo ook is de mens en zijn omgeving heel intiem met elkaar verbonden. Het is alsof wij een individuele cel zijn in een Surinaams lichaam en een Surinaams bewustzijn. Ons geluk en de kwaliteit van ons leven zal direct afhangen van het geluk en de kwaliteit van de mensen in onze omgeving. Het is daarom belangrijk dat wij zoveel als mogelijk mensen inspireren om met de TM en TM Siddhi technieken te beginnen.

De TM techniek en de gevorderde TM Siddhi technieken zijn de gemakkelijkste en snelste wetenschappelijk bevestigde technieken om onszelf en de omgeving direct te verbeteren, gezonder en gelukkiger te maken door meer ordelijkheid en coherentie te creëren in onszelf en in Suriname. 

Als wij in Suriname slechts 1% van de bevolking, dus 5700 TM-ers (1% van 570,000 = 5700 mensen) hebben, dan is dat voldoende om de misdaadcijfers, het aantal ongelukken en het aantal zieken in de ziekenhuizen in Suriname jaarlijks te verminderen. 

Het 1% effect staat bekent als het Maharishi effect, omdat Maharishi sinds de TM beweging begon in 1957, zei, dat “niet iedereen hoeft te mediteren, slechts 1 op 100, om een positieve effect te hebben in de samenleving“.  Pas in nov-dec 1974, werd dit wetenschappelijk bevestigd toen er 16 steden waren die 1% mediterenden hadden en Maharishi was zodanig geïnspireerd dat hij in januari 1975 aankondigde dat “door de venster van de wetenschap zien wij de dageraad van de tijd van verlichting“. We zien een betere tijd dagen voor de mensheid, een tijd van verlichting, op basis van objectieve wetenschappelijke onderzoekingen. 

Met de gevorderde TM Siddhi programma hebben wij slechts de wortel uit 1%, dus de wortel uit 5700 = 76 TM Siddha’s nodig die samen hun programma doen, om hetzelfde 1% effect te hebben als 5700 mediterenden. Ons streven is dus om zo gauw als mogelijk die 76 TM Siddha’s in Suriname te creëren, die samen hun programma regelmatig doen, zodat wij een gezonde en vredige samenleving kunnen hebben in Suriname.

http://maharishi-programmes.globalgoodnews.com/maharishi-effect/

 

“Do anything to do group program. You will be blessed a thousand times over.”                                                                                                                               “Government… depends on the collective consciousness of the people…A strong influence of coherence in collective consciousness is the only hope.” 

“Scientific research has found that maximum coherence in human brain functioning gives rise to Yogic Flying. As the coherently functioning human brain is the unit of world peace, Yogic Flying is the mechanics to make world peace a reality, and thereby bring world health, world happiness, world prosperity, a world free from suffering—Heaven on Earth in this generation.” 

“This knowledge alone of Group Program will save the world. If you knew how important it was, you would do nothing else.”  

                                                                                                    Maharishi

Met dank aan Ian Thym, TM-leraar

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *