Hindu Mandirs’ Conference Trinidad & Tobago (HMCTT)

In Trinidad & Tobago wordt er een Hindu Mandirs’ Conference gehouden van vrijdag 7 december 2018 tot zondag 9 december 2018 in de Bisram Gopie Bhavan, aan de NCIC Divali Nagar, Narsaloo Ramaya Marg Road te Chaguanas.

De HMCTT, kondigt met trots haar initiatief aan om de eerste Hindu Mandirs Conferentie van T&T te organiseren. De conferentie tracht een collectief lokaal platform te creëren waar leiders van hindoeorganisaties en mandir, uitvoerende leden en leden van mandirs, onderzoekers, beleidsmakers, geleerden en activisten kunnen samenkomen. Dit om het gemeenschappelijke doel nl. de behoeften, uitdagingen en problemen waarmee mandirs in Trinidad & Tobago worden geconfronteerd te identificeren en om met plannen, acties en methoden te komen om ze aan te pakken.

Het thema van de HMCTT 2018 is: “Het verleden bespreken, over het heden informeren en de toekomst vormgeven”. Hierbij zal er speciale aandacht gegeven worden aan subthema’s, zoals, de Mandir (verhalen, ervaringen en perspectieven), het bestuur (leiderschap en institutionele versterking) en de Hindu Familie en de Mandir

De HMCTT nodigt hierbij alle leiders, uitvoerende leden en leden van mandirs, organisaties, instellingen en verenigingen, paṇdits, ácárya’s, hindoe’s, alsook activisten, geleerden en onderzoekers die zich bezig houden met het werk van mandirs en actief zijn op het gebied van Sanátan Dharma, uit voor de bijwoning van de conferentie.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vrijdag 7 december 2018 (18.00 – 20.30 uur): inauguraal banket
  • Zaterdag 8 december 2018 (8.00-17.00 uur): Opening plenaire vergadering en presentatie sessies
  • Zondag 9 december 2018 (10:00 – 16:00 uur): presentatie sessies en afsluiting plenaire sessie

In Suriname zijn soortgelijke conferenties in 2015 en 2018 gehouden.

Voor meer informatie:

Email: hmctrinidad@gmail.com

Website: www.hmctt.com 

Facebook: Hindu Mandirs Conference, Trinidad & Tobago – HMCTT 

Telephone: Office: 662 6243 (c/o Teem Engineering Systems

Deoroop Teemal: 678 6472 (M); 663 2955 (H)

 

Bron: HMCTT

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *