Immigratie Zangvogeltoernooi succesvol afgesloten

Op zondag 7 mei heeft de Stichting Zangvogel Vrienden een ééndaagse Immigratie Zangvogeltoernooi gehouden op het veld van het Jongensinternaat te Elisabetshof. 35 deelnemers hebben in 3 categorieën meegedaan resp. Twa Twa 16, Picolet 10 en Roti 9.
Omstreeks 7 u. in de ochtend werden de vogels op een afstand van 50 cm op trotten (staanders) geplaatst. Er waren 2 juryleden oftewel scoorders voor elke categorie aangesteld, die de fluitsignalen telden en op een bord noteerden. En na een kwartier was de uitslag bekend. Kampioen Twa Twa is geworden Rakesh Soekdew; van Roti, Dino Khoen Khoen en van Picolet, Reza Karamatali. De 2de en 3de prijs gingen naar resp. Reza Karamatali en team Lelydorp. De prijzenpot bestond uit fraaie bekers, waardebonnen van Palos petshop en trotten.
Dhr. Robby Gadradj is voorzitter van de Stichting, dhr. Watson is de ondervoorzitter, dhr. Warren Macdonald is 1ste secretaris, dhr. Jitan Rai is de 2de secretaris, dhr. Rahid Bholai is de 1ste penningmeester en dhr. Arun Jaliemsing is de 2de penningmeester. De heren Sergio Wirokarto, Winston Felter, Shaiwen Ramhit en Pee Baidjoe zijn de commissarissen. De trofees werden uitgereikt door het bestuur en dhr. Henny Boedjiawan van de hoofdsponsor Cobo N.V.

OHM