In memoriam – Manniesing Sewradjsingh

De heer Manniesing Sewradjsingh is op 29 oktober 2020 heengegaan in de leeftijd van 73 jaar. Hij was geboren op 15 augustus 1947 en was meer bekend als Bábuji, Chotán, Patron en Guruji.

Hij was gelukkig getrouwd en was vader van 5 kinderen.

Zijn leven heeft hij gewijd aan: de Sanátan Dharm als Rámáyaṇ vaktá, Pracárak, hindileerkracht aan de Shri Durgá Mandir te Leiding 9a.

Hij is jaren voorzitter geweest van de Shri Maháshakti Durgá Mandir, later voorzitter van de Adviesraad. Ook was hij medeorganisator van de zee bekende Rámlilá-opvoering op het voetbalveld van Leiding 9a. Hij werd guruji genoemd, omdat hij altijd bereid was zijn kennis te delen. Hij heeft ook ups en downs gekend, zeker in sociaal-maatschappelijk leven. Daarover heeft hij een boekje samengesteld.

De sevá dharma was zijn doel en dat bleek uit het feit dat hij voor geen enkele activiteit betaling nam. Ook niet voor de Rámáyaṇ diensten na het overlijden van iemand.

We mogen ons gelukkig prijzen dat hij op deze aarde geweest is en dat hij aan een ieder, vooral aan zijn kinderen de waarden, normen en uitgangspunten van de Dharma heeft bijgebracht.

Aangezien hij een grote bhakt was van Durgá Mátá, hopen wij dat hij straks dichtbij Haar is.

Hari Aum Shánti!

Djwalapersad Indra M.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *