ISKCON organiseert 7-daagse Shrí Ráma Kathá

 

 

 

 

 

Van zondag 5 februari tot en met zaterdag 11 februari organiseert ISKCON bij Ramcharan’s Playground deze activiteit. ISKCON is International Society for Krishna Consciousness (Hare Krishṇa Beweging).De activiteit begon met toespraken van de vertegenwoordiger van ISKCON Guyana Governing Body Commission Parmatma Das, de directeur van SVCC Somveer Arya, de CUS-voorzitter Aniel Manurat en minister Prahlad Sewdien, die president Santokhi vertegenwoordigde op de openingsdag.

Op vyás zat Zijne Heiligheid Ananta Krishna das Goswami uit Bihar, India. De Shrí Rám Kathá wordt een week gehouden, en wordt in Hindí gedaan. Op de eerste dag is de kathá interessant gebracht en de schrijver denkt dat de andere dagen dat ook het geval zal zijn. Het was een drukbezochte eerste dag.
OHM wenst ISKCON succes toe voor de komende dagen.

Op de foto van rechts naar links; SVCC direkteur Somveer Arya, De vertegenwoordiger van ISKCON Guyana Governing Body Commission Parmatma Das; minister Prahlad Sewdien met Glenn Tewarie achter hem die samen met de minister was; dan is de voorzitter van Culturele Unie Suriname Aniel Manurat met achter hem Amriet Gangaram Panday van Stg. OHM/CUS.

 

Amriet Gangaram Panday/ OHM