Kookcursus Shri Radha Krishna Mandir Munderbuiten.

Op 26 april heeft het Narí Team van Stg. Organisatie Hindoe Media in samenwerking met de Shri Radha Krishna Mandir aan de Kashmierstraat in het Resort Munderbuiten, een kookcursus verzorgd.
De coordinator van het OHM Narí Team, mw. Indra Salik- Gangaram Panday heette de aanwezigen welkom en gaf een korte toelichting over de activiteiten van Stichting OHM.

Het NT- lid mw. Biemla Dassasingh, heeft een info-talk gehouden over gezondheid. Daarna werden de recepten álú-kohrá paráthá, laukí-álú panír tarkári en rot bereid. Er werd uitgebreid uitleg gegeven over deze recepten en aan het einde mochten de aanwezigen de gerechten proeven.


Deze vielen erg in de smaak. De ongeveer 35 aanwezigen hebben een leerrijke middag met elkaar gehad met goede interactie met elkaar. Er is gevraagd naar een folluw-up met meer vegetarische recepten.

De voorzitter van de mandir, mw. Shanta Hoeba, gaf aan dat na enkele jaren van sluiting er recent een nieuw bestuur is aangetreden en de mandir na een schoonmaak- en reparatie beurt is heropend. Er zijn uitbreidingsplannen en het verbeteren van de parkeer mogelijkheden; ook het bouwen van een bhavan wil men realiseren, vanwege de krappe ruimte.
Ze bedankte Stg. OHM voor de kookkursus en nodigde iedereen uit des maandags de mandir te bezoeken.
De voorzitter van het NT bedankte iedereen voor hun aanwezigheid en deelname.

OHM

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *