Kookworkshop: Vedisch Koken in PARAMARIBO

Op Zondag 21 April en Zaterdag 27 April zij er twee speciale Kookworkshops in de professionele kookstudio bij SHTCC in Paramaribo georganiseerd!

Voor deze speciale dagen is een zorgvuldig geselecteerd menu samengesteld, met verschillende invloeden uit diverse keukens. Tijdens deze workshop leer je de totale basis uit de Vedische Keuken: je leert verschillende kruiden-combinaties en je gaat zelf aan de slag met verschillende gerechten. Uiteindelijk krijg je een basis mee waarmee je zelf thuis verder kan variëren. Het belooft een heerlijke & inspirerende workshop te worden!

Wat gaan we koken?

Menu op Zondag 21 April: “Indiaas”
– Koninklijke Kofta-balletjes in rijke saus
– Indiase Curry met groentevariatie en soya
– Geurige Biryani rijst
– Authentieke Naan met zelfgekneed deeg
– Snack: Pinwheel Samosa
– Toetje: Fudgy Karamel Halwa & Mango-dessert

Menu op Zaterdag 27 April: “Fusion”
– Balinese groentecurry incl. leren maken van een authentieke bumbu-pasta
– Hong Kong Fried rice
– Mexicaanse Lasagne variatie
– Pasta in rijke Italiaanse saus
– Snack: Vietnamese wontons / loempia’s
– Toetje: Luxe strawberry chocolade laagjes dessert

Waar vind het plaats?
Er is gekozen voor een professionele kook-studio bij SHTTC- Stg. Suriname Hospitality and Tourism Training Centre Toerisme School.
Adres: Gravenberchstraat 2, Paramaribo.
Tijdstip: 10.00-14.00u. Registratie om 9.30u.

Wat zijn de kosten?
De kosten voor deze workshop bedragen 300 SRD per persoon. Dit is inclusief een gezamenlijk diner na afloop en incl. lesmateriaal + recepten voor eigen gebruik. Mocht je je willen inschrijven voor twee kookworkshops, dan zijn de deelnamekosten 550 SRD per persoon voor beide workshops.

Voor wie is de workshop?
Iedereen met ervaring, maar ook zonder ervaring mag deelnemen aan de workshops. De inhoud is zodanig afgestemd dat zowel chefkoks als hobbykoks en ook mensen die nauwelijks ervaring hebben met koken deel kunnen nemen. We zullen hiermee rekening houden bij het indelen van de groepjes.

Interesse/aanmelden?
Voor registratie: stuur een mail met je naam + telefoonnummer naar aanmelden@gitaseminar.nl. Je ontvangt een bevestigingsmail met aanvullende informatie (over betaling etc.) van ons.

Let op: er zijn beperkt plekken beschikbaar. Wees er snel bij, vol=vol.

Meer info/vragen? U kunt ons benaderen per mail via aanmelden@gitaseminar.nl of telefonisch +31641177559 (Preschana Kewalbansing).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *