Live concert Stichting Sahaja Yoga Suriname

Op woensdag 31 mei jl. werd in de Shri Krishne Mandir aan de Lallarookhweg in samenwerking met Stg. Sahaja Yoga Suriname, een live concert gegeven voor een goed opgekomen publiek.

Een  devotionele muziek-en dansgroep, bestaande uit 7 topartiesten uit diverse landen gaf een goede show weg. Uit India waren dat Anjana Basu op de harmonium, haar dochter Anandita Basu, die met haar krachtige goede stem het publiek heeft kunnen bekoren, en Aninda Bose op de tablá.

Uit Polen waren dat Anand Malec op de tablá en zijn zus Kinga Malec, die met haar prachtige sierlijke bewegingen vol devotionele overgave en met de juiste mimiek op 2 bhajans heeft gedanst. Vanwege haar kwaliteiten heeft zij ook mogen dansen in de Bollywoodfilm “ Shandaar”, waarvan een deel ook in Polen werd gefilmd. Ook uit Colombia waren er artiesten, nl.  Andres Alarcon op de dhol en Sol Zapatas als zangeres. Door Anandita Basu werd een stukje meditatie volgens de Sahaja Yoga met de aanwezigen gedaan. 

Ook werd een groepsdans gepresenteerd door 3 dames uit Suriname. 

De artiesten gaven de vorige week al shows in Thalia, Nickerie, Guyana, ICC etc. Vandaag trekken ze door naar Frans Guyana.

Bron: OHM