Máhárishi Dayánand Kindertehuis 85-jaar

Het Máhárishi Dayánand Kindertehuis bestaat binnenkort 85 jaar. Deze mijlpaal wordt gevierd middels een 2-daags evenement. Het kinderhuis is een sociale instelling die opgezet is door Arya Dewaker in 1933.

Met het hoofddoel en de grondbeginsel van de Arya Samaj als basis, is de missie van het kindertehuis om een belangerijke rol te spelen in de opvang van verwaarloosde kinderen en kinderen uit gebroken gezinnen. Dit gebeurd door het bieden van een liefdevolle,veilige en representatieve woonomgeving met hoge kwaliteit van ontwikkeling voor het kind. Na hun 18e jaar mogen de opgegroeide kinderen  terug in de maatschappij  als waardevolle burgers .

Het kindertehuis is gevestigd aan de Kafiluddistraat #1. 

Hierbij nodigt het bestuur van de Stichting Máhárishi Dayánand Kinderhuis u en uw gezin uit ter bijwoning van de viering van het 85-jarig bestaan van het kinderhuis op 18 oktober en 20 oktober 2018 in de MFC Arya Dewaker, aan de J.A. Pengelstraat 210 (achter de Mandir). De activiteiten beginnen steeds om 19.00 u.  Voor meer informatie, contact: Dhr. M. Sewgobind op mobiel 8657904.

 

Bron: OHM 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *