Maharishi Jyotish/Vedische Astrologie: September 2020 zal er een goede verandering komen

In de afgelopen 6 weken heeft de Maharishi’s Transcendente Meditatie (TM) beweging, een Maharishi Jyotish, Vedische Astrologie-online basis cursus verzorgd. 

Van Raja Luis, die verantwoordelijk is voor het verspreiden van Maharishi’s Vedische kennis in Latijns Amerika, kregen we de volgende informatie:

Volgens de Maharishi Vedische pandits neemt de negativiteit en onrust die de hele wereld nu heerst, deze maand mei geleidelijk af en zal ze in juni en juli weer geleidelijk afnemen. En rond augustus en september van dit jaar zal de hele wereld normaal “ademen”. In september zullen 8 planeten in hun eigen huis zijn, een fenomeen dat 500 jaar geleden voor het laatst gebeurde. 

Dit zal een nieuw tijdperk van denken en gedrag tot stand brengen op alle gebieden van het leven – religie, politiek, economie, wetenschap en technologie, spiritualiteit, enz. Het lijkt duidelijk te wijzen op het begin van een tijdperk van verlichting, Satyuga, Heaven On Earth, Rám Raj … maar laten we nu aandachtiger, alerter en voorzichtiger zijn, want de negatieve invloed is er nog steeds en de hele wereld ondergaat nog steeds een enorme transformatie en zuivering, ten goede. 

Daarom is groepsmeditatie, groeps yogisch vliegen, yagya’s en het gebruik van alle vedische technologieën die Maharishi ons heeft gegeven, van het grootste belang en urgentie. Dus we blijven gewoon thuis, gaan naar binnen, terug naar het Zelf en richten ons meer op zuivere kennis, en de faseovergang zal voor iedereen snel, soepel en zacht verlopen. Laten we elkaar allemaal helpen, want de hele wereld is onze familie. Onze expertise ligt in het aanmaken van het licht. 

We vervloeken de duisternis niet. We introduceren gewoon het licht en de duisternis zal meteen verdwijnen. Dit is onze expertise en het is onze natuurlijke plicht om onze expertise dagelijks voor het welzijn van iedereen te oefenen. 

                                                                                    Met dank aan Ian Thym, TM leraar

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *