Mannen martelen vrouw met hockeysticks omdat ze een meisje op de wereld zette

VIDEO Ze beviel van een meisje en daar was haar schoonfamilie in de Indische deelstaat Punjab allerminst mee opgezet. De 35-jarige Meena Kashyap moest het ontgelden en werd bewerkt met hockeysticks. De video van de mishandeling zorgt voor ophef in India.

 

 

Op een video is te zien hoe de vrouw van twee mannen klappen krijgt. Haar schoonbroer en zijn vriend beuken op Meena in met hockeysticks. De kersverse mama schreeuwt het uit.

De gruwelijke mishandeling vond vorige week plaats. Blijkbaar had Meena een meisje op de wereld gezet en dat kon haar schoonfamilie moeilijk accepteren waarna de afranseling volgde.Nadat het filmpje op social media terechtkwam, gingen de beelden viraal en reageerden vele mensen geschokt.In april diende de vrouw al eens een klacht in wegens huiselijk geweld. Blijkbaar was er ook een dispuut tussen beide families in verband met de bruidsschat. 

Ondertussen zijn zowel de echtgenoot van Meena, Daljit Singh, als zijn broer Kamaljeet en zijn vriend aangeklaagd voor slagen en verwondingen.

Bron: hnl.be