Mind & Meditation

Shobha Bagrecha na 6 jaar in Suriname

Als een senior lid van Art of Living internationaal onderscheidt Shobha Bagrecha zich niet alleen  als een teacher  van meer dan 20 gespecialiseerde cursussen,  maar ook als inspirator en organisator van dienstbaarheids-initiatieven die van invloed zijn geweest op honderdduizenden mensen. Shobha is geboren in Ahmedabad, Gujarat en opgevoed in een klein dorp in Rajasthan, India. Zij herinnert zich dat zij al van jongs af op zoek was naar een manier om een ​​bijdrage te leveren in de samenleving. Haar sterk gevoel voor meditatie en dienstbaarheid brachten haar in contact met veel organisaties en leraren, maar pas toen ze deelnam aan de Art of Living-programma’s en leerde over Sri Sri Ravi Shankar  (de oprichter ) zijn visie – om mensen van alle achtergronden te verenigen,  en religies en etniciteit te overstijgen om zodoende een geweldloze en stressvrije wereld te creëren – wist Sobha dat ze haar huis had gevonden van waaruit zij haar bijdrage aan de wereld kon leveren.

Shobha’s toewijding is gericht op  alle sectoren van de samenleving. Ze heeft o.a. de volgende programma’s geleid:

  • Ondernemingsontwikkeling.
  • Overheidstrainingen voor stressvermindering en menselijke ontwikkeling.
  • UNICEF tegen abortus van baby’s van het vrouwelijk geslacht en gedwongen kinderhuwelijken.
  • Herbebossing campagnes.
  • Initiatieven voor de ontwikkeling van de millenniumdoelstellingen.
  • Onderwijs in Menselijke waarden en Empowerment Conferences in topuniversiteiten en scholen;
  • Trainingen in stress management en organisatie voor militairen en administratief personeel in het leger.
  • Revalidatietrainingen in gevangenissen, en voor drugsverslaafden en gewelddadigen.
  • Workshops traumaverwerking bij verschillende natuurrampen.

Shobha bracht in 2012 al een bezoek aan Suriname voor het verzorgen van diverse vervolg cursussen van Art of Living. Dit jaar bezoekt zij Suriname van 8 tot en met 18 november 2018. In deze periode zal zij verschillende programma’s verzorgen waaronder een mind and meditation workshop, een Mudra workshop en de Art of Silence cursus.

De mind and meditation workshop wordt gehouden op 9 november 2018 in de ballroom van het Lallarookh gebouw (gebouw 2). Het programma start om 6 uur en is toegankelijk voor een ieder. Voor meer informatie kunt u contact opnemen op de volgende nummer: 8601603 / 8958670.

Bron: The Art Of Living Suriname

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *