Navrátri en Rámnavmí groots gevierd

Van 15 t/m 30 maart was het Navrátri en op 30 maart was het ook Rámnavmí. Veel mandir’s hebben elke dag diensten gehouden; er zijn ook mandir’s die dienst alleen op hun vaste mandirdagen hadden en ook op de dag van Rámnavmí. Het was een beurtsyteem van de panḏit’s zodat elke dag een andere panḏit op vyás (de zetel van de panḏit) zat.

Ohm is naar enkele mandir’s op bezoek geweest en wat sfeerbeelden vastgelegd die we willen delen met de lezers. Tijdens al deze dagen waren de mandir’s druk bezocht. Op 30 maart overdag hadden enkele mandir’s in de ochtend dienst gehouden die niet zo druk was bezocht, ook vanwege het feit dat het op een door de weekse dag viel.  

Shri Krishna mandir ,Lachmonstraat,donderdag 30 maart 2023

Shri Krishna mandir ,Lachmonstraat,donderdag 30 maart 2023

Shri Radha Krishna mandir,Welgedacht A,donderdag 30 maart 2023.Bij deze mandir werd met de Hemchand Khajari samáj olv Harry GoerdienPalná gejhuláwe.Hij is tevens de voorzitter van de mandir

Shri Radha Krishna mandir,Welgedacht A,donderdag 30 maart 2023.Bij deze mandir werd met de Hemchand Khajari samáj olv Harry Goerdien Palná gejhuláwe.Hij is tevens de voorzitter van de mandir.

Shri Radhá Krishna mandir SSDP op maandag 27 maart 2023

Shri Krishna mandir Lalla Rookhweg,dinsdag 28 maart 2023

 

Bij de Shri Krishna mandir Kwatta is de mandir op Rámnavi dag donderdag 30 maart in de ochtend gehouden,de anderen in de avonduren