OHM bezoekt VP Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media een bezoek gebracht aan Vice President Ashwin Adhin. Het OHM bestuur bestond uit Radjen Baldew, voorzitter en de leden Sunita Ramlochan Tewarie, Bidjai Sewnath, Amreeta Baidjoe, Amriet en Bhagwan Gangaram Panday.

Vanwege de afzegging van de VP van zijn bezoek aan de Cautál Milan de vorige maand werd besloten de overhandigingen van enkele boekwerken alsnog te doen plaatsvinden te zijne kantore.

Het OHM bestuur bood hem drie boekwerken aan t.w. het OHM Cautál boek, het Sarnámi  zakwoordenboek van Rabin Baldewsingh en Hamár Sarnámi Gáná, een uitgave van Stichting Societeit Tagore Nederland. Verder werden de activiteiten van OHM nader belicht en werd stilgestaan bij de herdenkingsactiviteiten i.h.k. van 145 jaar Hindustaanse Immigratie het vorig jaar waaraan de VP ook zijn bijdrage aan heeft geleverd. Stg. OHM had toen een aantal voordrachten gedaan ter vernoeming van straatnamen en gebouwen voor Surinamers die een enorme bijdrage hebben geleverd aan het Sevá werk in Suriname.

OHM heeft ook haar toekomstige uitbreidingsplannen, een muziekproject en een better lifestyle good food project aan de VP voorgehouden en om medewerking gevraagd. VP Adhin dankte OHM voor de boekwerken en complimenteerde voor het vele vrijwilligerswerk en kon zich terugvinden in enkele gedane voorstellen. Hij verzocht om middels een overzicht issues naar hem op te sturen en beloofde te kijken waar de regering het nobel OHM werk kon ondersteunen.

Het OHM bestuur overhandigt de 3 publicaties aan de VPHet OHM bestuur overhandigt de 3 publicaties aan de VP

OHM

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *