OHM brengt muzieknoten boek uit

In verband met de herdenking van 145 jaar Hindustaanse Immigratie heeft stichting Organisatie Hindoe Media een muzieknotenboek uitgebracht. Dit om kinderen, musici en anderen te stimuleren om bekende religieuze- en pophit liederen kundig en correct te bespelen.

In 2009 waren er twee aparte muzieknoten boeken uitgebracht maar in deze versie zijn alle liederen samengebundeld. Met als slogan “Sevá Karná Hamárá Dharma hai,” heeft OHM met muziek maestro Riaz Ahmadali van Riaz Music Institute en met sponsoring van de Kuldipsingh Group dit notenboek tot stand gebracht.

Op vrijdag 1 juni en zondag 17 juni zijn tijdens decoratie-plechtigheden in het NIS en in de Flex Hall deze boekwerken door Riaz en Jerry Sadiek (fa. Kuldipsingh) aangeboden aan de Vice President, het CCS, de NVMS, het Politie kapel, het Militair kapel e.a. OHM hoopt hiermee een bijdrage te leveren aan het muziek onderwijs in Suriname en dat alle muziekscholen, instrument bespelers overal in de wereld dit uniek boekwerk zullen gebruiken.

OHM dankt een ieder voor haar geleverde bijdrage. www.ohmsuriname.com

OHM

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *