OHM Nárí Team hield wederom succesvolle kookcursus

Op 3 februari 2024 heeft het OHM Narí Team (NT), dit keer in samenwerking met de Shri Vishnu Mandir te Leiding 9, wederom een kookcursus verzorgd. De coördinator van het NT, mw. Indra Salik, heette de aanwezigen welkom en gaf een korte toelichting over OHM.

Daarna gaf zij het woord aan mw. Sadhvi L.P. Giri van de Pragyadhaam Ashram. Mw. Sadhvi heeft heel veel info verstrekt over de Ashram en over de voordelen van vegetarisch eten.

De dames Roline, Bidia, Mala en Bindra van het NT en mw. Goerdayal van de mandir leerden de deelnemers Puláv, Bhántá-tomáti ke cokhá en Mohanbhog maken. Zoals altijd werd er uitleg gegeven over de recepten en aan het einde mocht iedereen de gerechten proeven. Van de lekkere herbal thee werd goed gebruik gemaakt.

Er waren 17 deelnemers, 7 NT- leden en de hr. en mw. Goerdayal van de mandir. De interactie was heel goed. Er is gevraagd om ook in andere mandirs kookcursussen te verzorgen en 2 nieuwe dames hebben zich aangesloten bij het NT. De coordinator van het NT bedankte ten slotte iedereen voor hun deelname. Een speciaal dankwoord werd gericht aan de voorzitter van het mandirbestuur, de hr. P. Goerdayal, die heel spontaan alle medewerking verleende voor deze kookcursus.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *