Overhandiging OHM Smaran boekje aan donateur

Tijdens de moeilijke dagen na het overlijden van geliefden geeft het zingen van bhajan’s (lofzang) veel ondersteuning en rust voor de nabestaanden.  Stg. OHM Suriname bracht circa 7 jaren geleden een zangboek uit met speciale liedteksten, genaamd Smaran dat Ter nagedachtenis betekent, en welke in een behoorlijke behoefte heeft voorzien.

In verband met de herdenking van 145 jaar Hindustaanse Immigratie is de tweede versie van het Smaran zangboekje  verschenen met opnieuw toepasselijke rouw- Bhajan’s en treurliederen in het Hindí (Romaans schrift, officiële spelling). Het aantal liederen is vermeerderd. Net als bij de eerste druk is er voor een beter begrip een vertaling in het Nederlands bij elk lied geplaatst. De eerste druk werd al heel vaak gekopieerd, reden te meer om een nieuwe editie uit te geven.

Op vrijdag 26 oktober  hebben de OHM bestuursleden Sunita Ramlochan Tewarie en  Amriet Gangaram Panday, het Smaran boekje officieel overhandigd aan mw. A. Sardjoe van de Baitali Group N.V. en dankten de directie van dit aannemingsbedrijf voor haar financiële bijdrage in de drukkosten hiervan. Smaran is verkrijgbaar bij OHM (465151) aan de Commewijnestraat 37 boven en binnenkort ook in de boekhandel.

 

Bron: OHM

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *