Prachtige “Dhadhkan” dansopvoering

Vrijdag en zaterdagavond jl. vond in Theater Thalia de 10de opvoering plaats door leerlingen van Namita Ajodhia’s dansschool Namita Nritya Vidya Bhavan; deze keer met de dansopvoering genaamd “Dhadhkan” wat hartslag betekent.

Op de 2 avonden traden ongeveer tachtig leerlingen van de school op, van jong tot oud, die met alle pracht en praal het publiek anderhalf uur aangenaam bezig hebben gehouden.

Zoals gebruikelijk wordt aan het begin een ode aan God Ganesha gebracht, die door Namita zelf met andere dansers werd opgevoerd.

Het publiek heeft het meest genoten van de jongste dansers die met luid applaus verwelkomd werden bij het betreden van het podium om hun aan te moedigen.

Zoals altijd waren de kostuums waarmee de dansers optraden heel mooi.

Er waren solo en groepsdansen. Er was ook een gewaagd optreden, waarbij een danseres met behulp van doeken naar boven klom, alwaar ze diverse bewegingen maakte en zich verstrengelde in de doeken, waarna ze zich naar beneden liet vallen; dit deed velen hun adem inhouden. Het laatste optreden was een Bollywood- mix, welke echt in de smaak viel van het publiek.  

Namita’s dansschool mag terugzien op een geslaagde avond.

OHM