Prachtige Show van Ramesh en Shakuntala Sukhai

Op zondag 2 juli 2017 was er zangoptreden in het Thalia Theater, georganiseerd door Ramesh en Shakuntala Sukhai uit Nederland; zij zijn zoon en dochter van de welbekende 86 jarige Oldtimer Bis Sukhai die met “The Indian “Orchestra” in de jaren 60 en 70 furore maakte in Suriname. Het was een vurige wens van Ramesh en Shakuntala om in Suriname op te treden en dit resulteerde in een muzikale  show waarin er ook gastoptredens  waren van  Firoza Janmohamed, Ilhaam Ahmadali en Shardha Ahmadali.

Het genre welke  werd gespeeld was vooral  luister muziek  met hits  uit de zestiger en zeventiger jaren. De muziekale omlijsting was  van   het  Yaadgár Orkest onder leiding van  Riaz Ahmadali. De kwaliteit was heel hoog. Ramesh, Shakuntala en de gastzangers hebben prachtig gezongen en  het publiek  heeft optimaal genoten van hun kwaliteit.

Cermonie meester de heer  John Hassankhan, rijgde de show op een voortreffelijke wijze aan elkaar. De Hindustaanse muziek liefhebbers hebben geheel  gratis van een formidabele show kunnen genieten. Met dank aan de sponsors-zangers Ramesh en Shakuntala Sukhai.

Bron: OHM