Satya Dharma draagt Ramnathie voor als PVDA-kandidaat Hoogvliet

Ram Ramnathie

Ram Ramnathie

Ram Ramnathie is door Satya Dharma voorgedragen als PvDA-kandidaat voor de verkiezingen van de Gebiedscommissie in Hoogvliet, op woensdag 21 maart 2018.

Ram Rambatsingh van Satya Dharma Hoogvliet, zegt dat Ramnathie heel transparant en zeer betrokken is bij Hoogvliet en duidelijke en heldere taal spreekt.

Bij de Tweede Kamer verkiezingen hebben de hindoestanen uit Hoogvliet massaal gestemd op de PVV van Geert Wilders. “Wij willen deze kiezers terug voor de PvdA. De partij zal het ontzettend moeilijk hebben, want ook DENK en Nida gaan meedoen in Rotterdam. Deze stemmen gaan ten koste van PvdA”, zegt Rambaratsingh.  

Sinds 1994 is Ramnathi actief in Hoogvliet onder vooral de hindoestaanse ouderen en de sociaal zwakkeren.  Onderwijs en diversiteit spreken hem bijzonder aan. Verder zal hij zich als lid vooral inzetten voor alle 34.000 inwoners van Hoogvliet.

Ramnathie roept de Hoogvlietse gemeenschap op, om alvast lid te worden van de PvdA. Het zijn de leden die uiteindelijk bepalen of hij op de lijst geplaatst zal worden.  Voor EUR 2,- kan men al lid worden van de partij. Ramnathie is sinds 2000 tot heden als omroeper verbonden bij Radio Sunrise in Rotterdam en is vaker betrokken geweest bij activiteiten in de deelgemeente Hoogvliet.

Bron: Diaspora Nieuws