Shanita Bhagwandin first runner up Miss Divali contest Guadeloupe

Surinaams model en danseres Shanita Bhagwandin heeft Suriname vertegenwoordigd tijdens het Miss Divali contest in Guadeloupe. Hierbij behaalde zij de 2de plaats en verkreeg de titel van first runner up Miss Divali contest Guadeloupe.

Shanita zegt in een interview dat de organisatie al vijf jaren bezig is met het Miss Divali contest. Het doel hierbij is cultuur behoud onder de jongeren. Een persoon die anoniem wenst te blijven heeft haar in contact gebracht met de Culturele Unie Suriname (C.U.S.) omdat zei op kort termijn op zoek waren naar een geschikt persoon die ons land kon vertegenwoordigen.

De Miss beoefend Bharata Natyam en Kathak te weten Noord- en Zuid Indiase dansstijlen. Verder is ze ook actief in het trainen van modellen.
Vanwege zaken aanhangende visum om naar Guadeloupe te reizen heeft ze niet alleen Suriname maar de Guyana’s vertegenwoordigd. Dit is de reden dat zij nog een kroon verkreeg van buurland Frans-Guyana.

De first runner up Miss Divali contest had in feite geen plannen om deel te nemen aan een Miss verkiezing maar toen ze werd benaderd heeft zij gebruik gemaakt van de gelegenheid die haar werd geboden.

De boodschap van Shanita naar alle opkomende modellen is dat ze zich steeds verder moeten ontwikkelen en gewoon ervoor moeten gaan. Het geeft je uiteindelijk een goed podium en je doet daarmee meer kennis en ervaring op.
Zij heeft samen met acht Missen van diverse landen deelgenomen aan het contest. Tevens is ze opgeroepen voor volgend jaar omdat de organisatie met haar manier van dansen grote indruk op hen heeft gemaakt.

Tijdens de flight werd ze dankzij haar sjerp die ze om had, member van de Air France.
Een persoonlijke woord van dank van haar kant uit aan manager Shanta Pantjoe, Gopio Guadeloupe, CUS en de sponsoren Concord 2000, Sarinagar en Prostudio.

Bron: Dagblad Suriname – 1 november ’19

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *