Stg SEWINTSUR doneert beschermingsmiddelen

Stichting Sewa International Suriname (Stg SEWINTSUR) is een sociaal maatschappelijke non-profit organisatie met als lijfspreuk: Serving Humanity is Serving God. Ons nobel principe van dienstbaarheid aan de mensheid laat zich omschrijven als dienen zonder discriminatie, zonder iets ervoor terug te verlangen en zonder eigen belang.
In ons ruim 12-jarig bestaan zijn diverse projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en kwetsbare sociale groepen succesvol uitgevoerd in de Surinaamse samenleving.
Nadat Stg SEWINTSUR vorig jaar op het kabinet van de president van de Republiek Suriname duizenden mondkapjes overhandigd had aan de First Lady mevr. Melissa Santokhi is het dit jaar ons voorrecht om een overhandiging van 100.000 mondkapjes te doen aan de President van de Republiek Suriname Zijne Excellentie Chandrikapersad Santokhi. Deze 100.000 mondkapjes zijn bestemd ter bescherming van al onze frontline Covid Heroes in de ziekenhuizen.
Deze schenking maakt deel uit van de grootste schenking door een Non Governmental Organisatie in de strijd tegen de Covid pandemie in Suriname. De totale schenking van beschuttingsartikelen bestaat uit 3 (drie) 40 ft containers met onder meer 520.000 medische maskers, 22.000 handsanitizers, 9.000 reinigingswipes en 2.300 handzeep, allen bestemd voor kwetsbare sociale groepen en strategische instanties.
Deze overhandiging aan de President geldt als startsein voor onze distributie aan ziekenhuizen, regionale gezondheidsdienst, diverse korpsen, medische zending, scholen, kindertehuizen, bejaardentehuizen, behoeftige gezinnen etc.
De distributie vindt plaats op basis van behoefte.
Het bestuur van SEWINTSUR
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *