Stichting BOLO organiseert Kinderdag

Op zaterdag 9 december 2017 organiseerde stichting BOLO (Buurt Ontwikkeling Leidingen en Omgeving) in samenwerking met vrienden groep Saramaccapolder en Kwatta Wanica haar jaarlijks terugkerende kinderdagviering. Maar liefst 500 kinderen van de kindertehuizen Sanatan Dharm, Arya Dewakar, S.I.V, Samuel, Ramoth en Prasoso en de kinderen van leidingen en omgeving zijn dit jaar in de bloemetjes gezet.

De kinderdagviering van dit jaar had als doel om kinderen van verschillende tehuizen en de kinderen van de buurt bij elkaar te brengen met een dag vol educatie en ontspanning. Het thema van dit jaar was sport als onderdeel van een gezonde levensstijl waarbij tal van sportactiviteiten zijn georganiseerd. Behalve de sportactiviteiten zijn de kinderen vanaf ophaal per bus, ontbijt, lunch, hapjes en bij teruggaan naar huis wederom van een hapjes voorzien

Stichting BOLO bestaat al langer dan tien jaren waarbij zij ter doel stellen sociale, culturele en sportactiviteiten te ontplooien. Al hun activiteiten worden uitgevoerd middels donatie gelden en individuele sponsors die hun doelstellingen een warm hart toedragen.

De voorzitter van Stichting BOLO, dhr. K. Sarabdjitsingh (m.b.a. Brada) bedankt namens het organiserend comité eenieder en in het bijzonder alle sponsoren die ertoe hebben bijdragen dat deze activiteit een groot succes is geworden.

Sarabdjitsingh (VZ Stichting BOLO)

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *