Sublieme Show van Atif Aslam

De zeer populaire Atif Aslam uit Pakistan, heeft gisteravond gezorgd voor een zeer goed gevulde Ir.Frank Essed stadion in Paramaribo.

Atif Alsam heeft zijn populariteit vooral via Bollywood verworven waar hij opviel door de speciale klankkleur van zijn stem. Het optreden duurde van 22:30 tot ruim 01:00 uur s ’nachts. Het voorprogramma van 21:30 tot 22:30 werd opgevuld door mw. Haddima, een gastzangeres uit London, Engeland die met een collage van vrolijk opwindende Bollywoodmuziek op karaoke, de sfeer kneedde naar het hoofdoptreden toe. Jammer genoeg was het geluid op dat moment niet optimaal afgesteld, waardoor haar zang niet helemaal tot zijn recht kwam.

De sfeer zat er echter wel goed in, ondanks de hele hoge luchtvochtigheid die menig kapsel uit model haalde. Het podium was naar internationale standaarden ingericht, compleet met led schermen aan weerszijden en als decor wat voor een exclusieve sfeer zorgde. Vuurwerk, rook machines tezamen met confetti kanonnen gaven die twist welke de show zal onderscheiden van anderen.

Atif werd als een professional binnen gehaald en heeft dat ook geheel waargemaakt ondersteund door de hoge kwaliteit eigen muzikanten, stemgeluid en geluidsmix. Toch stak de drummer wel iets boven de andere collega muzikanten uit.

De nieuwe nummers sloegen niet gelijk aan maar de mix met bekende nummers, brachten het hele stadion aan het meezingen. Dit is altijd de voorwaarde om een goed gevoel aan een show over te houden.

Het publiek heeft ook volop genoten door mee te zingen op de nummers en waar nodig op de muziek mee te swingen.

Hardcore Entertainment mag terug kijken op een zeer geslaagde show waar 10.000 Surinamers van hebben genoten. Hoewel de financiële opoffering groot was om de show te kunnen bezoeken, was het alleszins de moeite waard om een show van dermate hoge standaard hier in Suriname te mogen aanschouwen.

OHM