Suriname bettingkantoren, laat de Goden in Godsnaam met rust!

  • Vele boze reacties krijgt Organisatie Hindoe Media van verontruste burgers over het feit dat afbeeldingen van Hindu Devatá’s te zien zijn bij een online gamegokspel. Dit roept ernstige vragen op! Hoe kunnen o.a. Ganesh Devatá, een boek met het 🕉️ Aum-teken symboliserende een heilig boek zo misbruikt worden om gelovigen en anderen te lokken om te gokken in de (wan)hoop meer geld te zullen ontvangen?
    Ganesh Devatá wordt bij elke religieuze activiteit of gebedsdienst als eerste aanbeden vanwege de “boon” die hij van de Schepper Heer Brahmá heeft gehad. Hij is de symboliek van een voorbeeldige en standvastige zoon, kennis en beschermer tegen het kwaad.
    Stg. OHM roept dit bedrijf maar ook alle andere gokhuizen, casino’s en online bettings op om deze godsafbeeldingen en -symbolen onmiddellijk te verwijderen en zulks in de toekomst na te laten.
    In de huidige economische crises hebben onze burgers het al moeilijk om de eindjes bij elkaar te knopen. Goddelijke aanlokmiddelen zijn uit den boze en zijn zeer afkeurenswaardig. Het moreel-ethisch verval neemt alsmaar toe. Laten wij als samenleving krachtig hiertegen protesteren ongeacht om welk geloof het ook moge gaan. Dit kan niet getolereerd worden in onze harmonieuze samenleving. Wij rekenen erop dat deze onderneming de gewraakte afbeeldingen onmiddellijk verwijderd.

OHM