“SURINAME GARLAND OF PEACE” (October 2nd – 6th, 2018)

De Franciscus – Gandhi Expositie: “SURINAME MÁLÁ VAN VREDE” (2 – 6 oktober 2018)

Ter ere van de Internationale Dag van Geweldloosheid en de Internationale Dag van de Dieren zal de AlphaMax Academy, i.s.m. Stichting Gallery Singh, Sewa Bhajan Samáj, Safantas Dierenpolikliniek, Stichting Dierenbescherming Suriname en de Brahma Kumaris Spirituele Universiteit een vijfdaagse openbare tentoonstelling houden in de Exhibit Hall and Gymnasium van de Academy te Zorg en Hoop aan de Stanvastestraat 18 – 24.

De tentoonstelling, getiteld “Suriname Garland of Peace” is in het bijzonder bedoeld voor studenten en andere personen die geweldloosheid (peace – vrede) hoog in het vaandel hebben, en ook voor promoters van het recht op leven voor levende wezens.

Onder de activiteiten die opkomen voor de universele waarden en idealen van “Vrede” en “Goedheid naar Levende Wezens toe” zullen zijn een kinder- en jongerenkunstcompetitie, een fototentoonstelling over het leven van Mahatma Gandhi, informatie over Dierenrechten en Humane Dierzorg, het verhaal van Franciscus van Assisi, plus filmpresentaties op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond.

De officiële Opening van de “Suriname Garland of Peace” Expositie zal plaatsvinden op dinsdag 2 oktober, om 7.00 u. nm. in de Exhibit Hall and Gymnasium van de Academy. Daarna kan van woensdag tot vrijdag de tentoonstelling bekeken worden dagelijks van 5.00 u.   nm. tot 8.30 u. nm. Let wel: op zaterdag 6 oktober, de laatste dag, kan de tentoonstelling bekeken worden van 3 u. nm. tot 9.00 u. nm.

De “Suriname Garland of Peace” Expositie valt samen met de verjaardagen van Mahatma Gandhi en Franciscus van Assisi, die door de Verenigde Naties zijn verklaard tot de internationale beschermers en voorbeeldfiguren van geweldloosheid (peace – vrede) en humane dierzorg.

P.S. De toegang is geheel gratis!

 

Bron: Dhr. Atma Jagbandhan

(vrije vertaling van Engelstalig persbericht)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *