SV PLO op Paastournooi in Nederland

De sport vereniging van de particuliere lijnbushouders organisatie SV PLO heeft in Nederland deelgenomen aan een veteranen voetbal tournooi.
Op 26 april speelden ze tegen Veza 1 te Toofan veld en op 27 april tegen SV de Ster, op eigen locatie van de ster veld ook in Den Haag.

Op 3 mei kwam SV PLO uit tegen SV Toofan in ook in Den Haag. De eerste wedstrijd verloren ze maar wonnen de twee daarna. SV PLO is jaren geleden door voorzitter John Mahadewsing geheractiveerd om de fysieke condities van de bushouders en hun familiegenoten te verbeteren. Wekelijks wordt er gevoetbald, regelmatig onderlinge vriendschappelijke wedstrijden gespeeld in Paramarbo, Wanica en Nickerie.

Ook buitenlandse matches te Belem, Aruba, Curacao etc. dragen bij aan een betere family quality time en de gezondheid van de PLO leden. Later in het jaar worden er enkele teams uit Nederland verwacht en zullen wederom wedstrijden gespeeld worden. Na deze wedstrijden vinden dan de gebruikelijke speeches, trofeeuitreiking, lekker eten en drinken onder muzikale begeleiding plaats.

SV PLO blikt zeer tevreden terug naar een geslaagde Nederland Tour.

OHM

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *