The next step in Music education

Sinds 2017 promoot Stichting Organisatie Hindoe Media het Hindustaans muziekonderwijs. Met muziekscholen, muziekdocenten, het Swami Vivekananda Cultural Centre (voormalig Indian Cultural Centre), het Directoraat Cultuur en het Minow-C wordt nagedacht over het curriculum.

Een initiatief groep, Samenwerkende Organisaties Paramaribo Noord, SON, genaamd, is gestart met muzieklessen. Kinderen moeten al op jonge leeftijd met muziek, zang en cultuur in contact komen om zodoende goede burgers in de maatschappij te worden. Onderzoeken hebben bewezen dat muziek de IQ van kinderen verhoogt en dat zij daardoor betere studieresultaten behalen.

Op maandag 21 oktober a.s. om 19.30 u. introduceert OHM in haar vergaderzaal aan de Commewijnestraat 37bv een verbeterde portable  Karaoke versie Suriname Style. Joy Pultoo van Puls Media zal het systeem met 2 draadloze microfoons en een grote database die overal zonder internet gebruikt kan worden, toelichten. Hiermee zetten wij een andere stap in de richting van zelfeducatie, muziekbeoefening en eigen talentontwikkeling. U bent van harte welkom.

OHM

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *