Vaderdagviering Ballroom Prince

Dit jaar viel Vaderdag op zondag 16 juni. Stichting Women Society (SWS) uit Nederland, Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) in Suriname en Ballroom Prince sloegen de handen ineen om circa 450 seniore burgers in de bloemetjes te zetten. Surinamers uit alle lagen en etniciteiten van de bevolking konden geheel kosteloos genieten van muziek, warm eten en diverse versnaperingen, drankjes. Het grotere percentage aanwezige vrouwen viel wel op in het publiek.

Er was ook muziek van de bekende zangers Harold Kalloe en Toelsie Malaha. SWS-voorzitter Fazia Habib en haar medebestuurders Millie Mahesh en Rabia Mohan, gaven in hun krachtige presentatie de nobele doelstellingen en prestaties van de Stg. Women Society weer. Het belang van de vader, dan wel vaderfiguur in het gezin werd ook benadrukt.

Ook de wnd. voorzitter van de OHM, de heer Radjen Baldew, voerde het woord, waarin hij het belang van horizontale netwerken en samenwerken binnen de sociaal-culturele en maatschappelijke sector benadrukte. Door teamplay kan je grote resultaten neerzetten. Hij gaf een overzicht van de OHM-activiteiten die allen jaarlijks in een verslag ter inzage liggen voor de donateurs en het publiek. De heer Anand Ramdjielal van Ballroom Prince voerde ook het woord en dankte eenieder voor hun inzet en het succes van de avond. 28 cultureel, en sociaal-religieus actieve burgers werden door de stg. OHM in samenwerking met de Culturele Unie Suriname gehuldigd voor hun toegewijde en onbaatzuchtige sevá (dienstbaarheid) aan hun respectieve buurtgemeenschappen. De oorkondes werden door diverse captains uit de culturele sector overhandigd.
De ministers, dr. Henry Ori en dr. Riad Nurmohammed, feliciteerden de vaders met vaderdag en complimenteerden de samenwerkende organisaties en alle werkers met het succes van de avond en vooral met het huldigen van bijzondere personen uit de samenleving. Ze feliciteerden de sevak’s met hun oorkonde.

Een warme maaltijd met voorafjes-toetjes maakte de avond compleet, waarna er gelegenheid was tot het voordragen van gedichten, zang en dans. De aanwezigen konden in de fotobooth ook kosteloos een foto maken en/of een 360 videoclip.
De avond werd plezierig afgesloten.

OHM

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *