Volle Maan Meditatie & Satsang

De stichting Art of Living Suriname oganiseert in samenwerking met Yoga Peetha Happiness Centre de ‘Volle Maan Meditatie & Satsang’.

Satsang betekent gezelschap in de waarheid. Klanken, meditatie en kennis helpen ons aandacht naar dit moment, de waarheid te brengen.

De mind en de maan zijn verbonden met elkaar wat maakt dat het heel goed is om te mediteren op een dag met volle maan. Meditaties zijn zeer gunstig om te doen in een groep. Bovendien heeft de maan effect op water en omdat ons lichaam voor 70% bestaat ​​uit water, helpt de volle maan-meditatie ons dieper naar binnen te laten gaan, om onze drukke mind te overstijgen en de rust en stilte binnenin te ervaren.

De ‘Volle Maan Meditatie’ geleid door Gurudev Sri Sri Ravi Shankar verjongt ons lichaam en geest. Deze meditatie wordt gedaan in de richting van het oosten of westen en bij voorkeur onder het maanlicht.

De ‘Volle Maan Meditatie & Satsang’ vindt plaats op maandag 29 januari van 19.00 tot 20.30 uur in de Yoga Peetha Happiness Centre aan de Picassostraat 113.

The Art of Living Foundation houdt zich bezig met stress-management en service-initiatieven.  Stichting Art of Living biedt stress-eliminatie programma’s aan die door ademhalingstechnieken, meditatie en yoga mensen helpen, zich te ontdoen van stress en ervaren innerlijke vrede. Deze programma’s hebben miljoenen over de hele wereld geholpen om stress, depressie en gewelddadige neigingen te overwinnen.

De naam ‘Yoga Peetha’ bestaat uit twee woorden. ‘Yoga’ betekent connectie tussen onze body, mind and spirit. ‘Peetha’ verwijst naar een plek waar men samen komt om te leren. Yoga Peetha is dus de plaats waar men terecht is om te leren zichzelf terug te vinden door het pad van Yoga te bewandelen.

Voor meer info: 8559779

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *