Vrienden Groep Himmat vertrokken

Op donderdag 19 maart is de Vriendengroep Himmat teruggekeerd naar Nederland. Na Suriname voor de 20e keer te hebben aangedaan zijn ze voor wat het hulpgoederen project betreft voldaan geweest. De Corona virus dreiging heeft wel wat roet in hun sport en recreatie programma gegooid. Zo zijn enkele vriendschappelijke voetbal wedstrijden afgelast alsook bezoeken aan de plantages Bakkie en Alliance alwaar enkele donatie-overdrachten zouden plaatsvinden. Ook de geplande grootse afscheidsfeest in hotel de Luifel met de populaire HUM TUM Hindi Cover band uit Nederland die ivm Phagwa in Suriname vertoeft, is afgelast.

Al met Al blikken zij en hun lokale partners tevreden terug en zijn tientallen organisaties, kindertehuizen, bejaardentehuizen en behoeftigen geholpen met rolstoelen, rollators, ziekenhuisbedden, school-en sportmateriaal etc. Stg. OHM bedankt de Himmat families voornamelijk uit Den haag en Rotterdam, feliciteert ze alvast met hun 35 ste jubileumjaar en kijkt uit naar de voortzetting van het “Goede doelen” project. Door de jaren heen hebben VG Himmat en Stg. OHM een enorm sociaal netwerk opgebouwd zowel in Nederland als in Suriname waardoor het gehele proces van voorregistratie, inklaring, distributie, verdeling, transport etc. veel soepeler verloopt dan voorheen.

VG Himmat donaties:

Het is vanwege de Corona virus danook niet zeker dat er een eventuele extra container dit jaar verscheept zal worden. Tenslotte worden alle samenwerkingspartners, de verscheper, de belastingdienst en de media bedankt voor alle support.

OHM

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *