Wereld Vegetarische Dag en Vegetarische Awareness Maand

U kunt de wereld veranderen

Elk jaar op 1 oktober is Wereld Vegetarisch Dag, het kickoff voor een maand vol feesten, potluck, presentaties, etensproeverijen… en heel veel vriendelijke discussies!

Voor degenen die nieuw zijn in het vegetarisme, dient het als een verleiding om vleesloze gerechten eens te proberen (zelfs voor een dag) en meer te weten te komen over de vele voordelen ervan. En natuurlijk is het de perfecte gelegenheid voor vegetariërs en mensen die al op weg zijn naar plantaardige diëten om hun gezonde, medelevende voedingskeuzes te vieren.

De vieringen van de Wereld Vegetarische Dag en Vegetarische Awareness maand zijn net zo gevarieerd als de mensen die ze plannen. Of u de uwe nu eenvoudig en privé wilt houden of openbaar en groots – onze ideeën en bronnen kunnen u helpen.

Naast individuen uit alle lagen van de bevolking, waren er in het verleden deelnemers aan scholen, hogescholen, reformwinkels, coöperaties, restaurants, bibliotheken, werkgevers, gezondheidscentra en vele anderen.

Overweeg alstublieft om in oktober met mensen over de hele wereld samen te werken die de grote verscheidenheid aan smakelijke en gezonde vleesvrije voedingsmiddelen zullen ontdekken en informatie over de voordelen van vegetarische diëten zullen delen met de mensen in hun lokale gemeenschappen.

Wereld Vegetarische Dag werd opgericht als een jaarlijkse viering om de vreugde, het mededogen en de levensverbeterende mogelijkheden van vegetarisme te promoten. De dag is ontstaan ​​door de North American Vegetarian Society in 1977 en goedgekeurd door de International Vegetarian Union in 1978. 1 oktober is de officiële datum, maar indien nodig kunnen individuen hun evenement op een nabije datum plannen.

Bron: World Vegetarian Day

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *