Yuvá Milan 2019

Op zondag 4 augustus a.s. om 16.00u. nm organiseert de Organisatie Hindoe Media (OHM)  in samenwerking met de Yuvádal een Yuvá Milan (ontmoeting) in de Flex Hall aan de Commewijnestraat te Paramaribo.  Deze middag wordt speciaal georganiseerd om met jongeren in discussie te gaan over hun toekomstplannen en de rol cq. de essentie van het Hindoehuwelijk hierin. Na de studie periode vangt de tweede levensfase aan waarbij de vorming van een goed gezin uitermate belangrijk is voor een  succesvol leven.

De hedendaagse praktijk leert dat het aantal drop outs, echtscheidingen en de hoeveelheid huiselijk geweld alsmaar toenemen. Veel onbegrip, verkeerde partner keuzes en communicatie storingen zijn onder andere enkele oorzaken hiervan. Verschillende deskundigen zullen aanwezig zijn die elk vanuit hun eigen invalshoek dit thema zullen belichten en met de jongeren bespreken. Mevrouw Sila Kisoensingh (psycholoog), de heer Rakesh Adhin (spiritueel leider) , achárya Varun Mahatabsingh (geestelijke) en ‘motivational speaker’  Vishant Poeran zijn de panel leden.

OHM en Yuvádal willen middels ‘a better way of life‘ oplossingen aandragen voor betere gezinnen in ons land. De toegang is voor jongeren tot 40 jaar en deelname behoeft een vooraanmelding via 465151 / info@ohm.sr.

Wij adviseren alle jongeren om mee te doen en vooral op de ouders doen wij het beroep hun kinderen te stimuleren zeker mee te doen en zo ook  mee te denken over hun toekomst. Er zijn te veel echtscheidingen, te veel oudere singles, veel wanbegrip over een goed gezin, huiselijk geweld, ‘early quick money dreams’ en miscommunicatie.

OHM

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *