Yuvádal herdenkt 10-jarig bestaan met Garbá Nác optredens

Lakshna Kalpoe, links in paars, geeft instructies voor de garbá dans

Op zaterdag 4 mei bestond de jongerenorganisatie Stichting Yuvádal Suriname 10 jaar. Zij heeft dit feit herdacht op het Lalla Rookh Party Terras van NSHI met een Garbá Nác event. De avond startte om 19.00 u. en begon met een dansoptreden van Shannon Chotoe. Hierna verzorgden de dansgroepen Dansschool Satrangi en Shiv Joti optredens. Laxmi Bekaroe bracht hierna een kavitá en Roshaya Soekhoe zong een lied van de film Ramleela. Voor de muziek zorgde de groep Elegance. Vervolgens gaf Lakshna Kalpoe instructie over hoe Garbá te dansen waarna beide dansscholen en anderen een garbá dans opvoerden. De MC’s van de avond waren Shannon Chotoe en Karan Jagessar.

De groepen die certificaten kregen, met vertegenwoordigers van Yuvádal. De certificaten werden uitgereikt door de dames Lakshna Kalpoe en Sheetal Jhingoeri van Yuvádal Nederland.

De dansgroepen, de muziekgroep, de dichteres en zangeres kregen elk een certificaat van deelname aan de avond. Hierna mochten gasten en medewerkers komen dansen op muziek die werd afgedraaid.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *