Zuurzak/Salífá/Graviola/Guanábana/SourSop:Natuurlijk geneesmiddel tegen kanker

Het zure sap of de vrucht van de Graviolaboom is een wonderlijke natuurlijke kankervernietiger, veel sterker dan Chemotherapie. Deze plant heeft bewezen alle vormen van kanker te genezen. Daarnaast beschermt het je immuunsysteem en bestrijkt het een breed spectrum in het bestrijden van bacteriële en schimmelinfecties. Het Bestrijdt wormen en parasieten die het lichaam zijn binnengedrongen en is een uitstekend middel tegen depressies, stress en nervositeit. Diverse delen van de Graviolaboom zoals de schors, blaadjes, wortels, vrucht en zaden van de vrucht worden al eeuwen door medicijnmannen in het Amazonegebied gebruikt voor het behandelen van hartkwalen, astma, leveraandoeningen en artritis. Onderzoek heeft uitgewezen dat kanker op een veilige en effectieve manier bestreden kan worden met het extract van deze wonderboom zonder de afschuwelijke bijwerkingen zoals misselijkheid, haaruitval en gewichtsverlies. Sinds de jaren ’70 is de vrucht in een twintigtal laboratoria onderzocht en de uitkomsten van die testen waren:

  • Het vernietigt effectief kwaadaardige cellen van 12 soorten kanker z.a. darm-, borst-, long-, prostaat- en alvleesklierkanker.
  • Het extract bewees 10.000 keer sterker te zijn dan Adriamycin, een chemotherapeutisch medicijn, dat doorgaans bij het bestrijden van kanker wordt gebruikt.
  • Het extract van deze boom maakt alléén jacht op kwaadaardige cellen en laat de gezonde cellen met rust.

 

RECEPT zuurzaksap

Ingrediënten:
1 grote zuurzak – geeft ruim 1 liter diksap, of 2 kleinere zuurzakken – geven circa 1,5 liter diksap, 5 eetl. Suiker

Bereiding:
Schil de vrucht en snijd de kern weg. Snijd het vruchtvlees in stukken en doe in porties in de blender. Met pitten en al, want die krijgt de blender niet gauw kapot. Voeg water toe tot de stukken fruit bijna onder staan en maal op lage snelheid. Druk de lobbige massa door een zeef en gooi de overgebleven pulp weg. Doe een bodempje water in een steelpan en voeg voor 1,5 dl diksap 5 eetl. Suiker toe. Laat oplossen en voeg bij het diksap.

Vaidya Etienne Premdani